JAG GENOM 2011

Haha, man har ju ändrats lite smått varje månad, haft lite såna där perioder, som ni kan se!
Är otroligt missnöjd med början utav året, inte vackert nånstans, men i slutet av året är jag lite nöjdare faktiskt. Ser ni dom stora skillnaderna? Både i sminkning och klädstil!

tävling med epicfaiil

Gå in här(ni måste vänta lite och sen trycka på "skippa anonsen" för att komma fram), och du har chansen att vinna dunder hår produkter värda 830 kr!

Tänk lite på dom smala också!


Kan inte låta bli att känna mig lite ledsen när jag såg den här bilden på facebook, och dom frågade vilken utav dessa kvinnors kroppar som var finast. Självklart griper alla helgon in och säger den högra tjejens kropp direkt, jag vet inte om dom menar det eller om det faktiskt är för att visa att storleken inte har någon betydelse, men nästan ingen tyckte hon till vänster såg bra ut. Har någon tänkt på dom som faktiskt inte kan gå upp i vikt då? Jag kände mig själv väldigt stött när jag såg alla kommentarer, och kom att tänka på alla gånger folk påpekat mina smala ben och handleder. Kände mig faktiskt riktigt ledsen då... och det är ju något folk inte tänker på verkar det som! Ville bara ta upp det här lite snabbt (?) eftersom vissa bara tänker på att det är dom rundlagda som det är synd om, det finns dom som är smala nog för att hata det också, men inte kan göra något åt det!


OBS: menar inte att det är "synd" om rundlagda. Tycker alla tre är precis lika vackra och skulle inte vara ledsen om jag hade nån utav deras kroppar. Så länge figuren inte hotar hälsan är det inga problem. Sen om tex jag faktiskt inte är nöjd med min kroppsform och börjar träna, trots att alla säger att hon till höger är vackrast, så är väl huvudsaken att man själv är nöjd med sig själv?


NOSTALGI


NYÅRSLÖFTEN 2012

  • Jag ska göra det lätt för mig, istället för att träna mer ska jag bara röra på mig mer, vara med på fler aktiviteter, vara aktiv och vara utomhus ofta. Göra saker jag tycker om, inte sitta vid datorn lika mycket.
  • Jag ska tänka på vad jag stoppar i mig. Ser jag en chokladbit ska jag inte tänka på att det är en ofarlig liten chokladbit, jag ska tänka på vad det innehåller tex fett och socker. Jag ska tänka på var det sätter sig och om det är värt det.
  • Jag ska engagera mig mer i skolan. Plugga på proven, inte bara dagen innan do day.
  • Jag ska vårda hår, hud och naglar! Viktiga skönhets faktorer det dära, men som fortfarande är naturliga och inte överdrivet ytliga.

Vad har ni för nyårslöften? Tog mig faktiskt några dagar att komma på allt det här, men tycker att det ligger många rimliga anledningar bakom dessa, vilket gör dom mycket mer betydliga och lättare att följa.

SLEEPHEAD... Eller?

Sitter just nu på en hård trä stol och är äckligt trött. Somnade inte fören halv 5 imorse och vaknade ca 6 ½ timme senare av att syrran spelade klarinett, medan mamma kokade kaffe och prasslade med påsar. Har varit grinig hela dagen nu, och är bara glad att internet fungerar skapligt, är nämligen storm här i Göteborg...
Nej nu ska jag gå och vältra mig i mina egna sorger, ha en trevlig kväll allihopa!

NELLIE DISSAR!!

Blir ju lite ledsen när jag hör den här frågan:

Kan du gilla min profilbild?

NO!
Har fått den här nedrans frågan sjuttioelva gånger på ett halvår och blir ju bra trött på den. Om jag gillar din bild, så skulle jag gilla den, så är det bara.
Jag skulle aldrig få tanken att fråga någon om denne kunde gilla min profilbild, det vore som att fråga: Kan du tycka att jag är vacker?
Usch, har stört mig på fruktansvärt mycket idag så det är inte riktigt klokt. Godnatt :(

IBLAND UNDRAR JAG...

... varför min hund inte heter Random.
... hur många ostsorter det finns i världen.
... vem som kom på namnet på siffror och månader.
... vem som kom på alfabetet.
... varför jag mår dåligt av mc donaldsmaten.
Är det bara jag som undrar?
Y u no named Random?!

AVSLÖJAR: 10 SAKER OM MITT LIV

  1. Fruktbitar i yoghurt - Helt okej, fruktkött i juice - Oacceptabelt!
  2. Jag använder aldrig caps lock, utan endast shift när jag skriver med stora bokstäver, och jag skriver ofta med stora bokstäver vilket har resulterat i en extremt flexibel vänsterhand!
  3. Jag kan ibland glömma hur man sväljer, och det är sällan jag klarar att blinka med ett öga!
  4. Jag kan börja gråta extremt lätt, när jag gick i 3an fick jag tårar i ögonen bara av att räcka upp handen på lektionerna...
  5. Jag känner själv att jag inte är perfekt i utseendet, men jag är så extremt nöjd med min insida att jag inte ens stör mig på utseendet eller storleken längre :)
  6. Jag älskar roadtrips, men blir dock åksjuk väldigt lätt!
  7. Jag kan få perioder när det pirrar i magen av allting! Jag kan tänka på potatis så pirrar det i magen. Dessa perioder dyker endast upp när jag börjar bli riktigt kär. (i en kille då, inte i en potatis...)
  8. Om jag inte springer upp för trappan efter att ha släckt ner alla lampor på nedervåningen inom 3 sekunder kommer någon bryta sig in genom dörren och skjuta mig... true story.
  9. Jag måste erkänna: Jag älskade pokemon som liten och är fortfarande lite förtjust i pokemon spelet för gameboy som vi har hemma...
  10. När jag var liten trodde jag att jag var adopterad eftersom mina föräldrar blev sura på mig ibland.

SOcker söt kusin!


I just live my freaking life

När vi ändå är här, låt oss göra det bästa utav det!


Sitter just nu på en luftmadrass i göteborg och vill ha sommar... Jag vill åka longboard, sola, ha på mig shorts, bada, sova under bar himmel, grilla med intressanta människor, sitta på ett tåg med musik i öronen på högsta volym mot en stad med gamla vänner man inte sett på ett tag. Hoppa fallskärm.

Hade det varit en vinter med snö hade jag togit på mig täckbyxorna och dra iväg till en stor snöhög, bygga en koja som jag sen kan proppa full med varma mackor och varm oboy, sen dra ut småsyskonen och vältra mig i snön tillsammans med dom, sen klämma in oss alla tre i kojan och vinterfika.

Vad jag försöker komma fram till är...

Jag lever mitt liv, och det är ju bra :)

Mot Gbg!

Sitter just nu i bilen påväg mot Gbg och Lisebergs julmarknad. Har fått mina betyg, och har nu 250 poäng i bakfickan att söka med. Har inte så mycket mer att säga just nu, men räkna inte med hög uppdatering!


What's the point...

... of telling me all theese lies, if you're never gonna keep them?

Vandrat omkring på stan i några timmar tillsammans med Mikee Linnea och Johan nu, fixade julklappar åt mamma och pappa och en nyårs topp till mig själv.
Förövrigt fick jag en nära döden upplevelse i skolan idag när jag såg Erik komma med snöbollar rakt mot mig. Två sekunder senare var jag nerbrottad av praktiskt taget halva nian, för att sedan gå ut från rummet med två kilo snö innanför tröjan... Arvikas första snö, och jag hatar den redan! Har nog aldrig varit lika rädd som jag var idag, vart jag än gick väntade nog hela skolan kändes det som för att döda mig med snö...

Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad med lite choklad och bara ta det lugnt, dagen har varit häktisk nog enligt mig!

AVSLÖJAR: 10 SAKER OM MITT LIV

  1. När jag är sjuk blir jag extra kramig.
  2. Det första jag ville bli när jag började tänka på yrken var prinsessa, när jag fick reda på att det inte gick ville jag bli godissmakare istället...
  3. Jag har alltid varit lite av en tv-spels nörd.
  4. När jag var liten trodde jag att ett par var tvunget att ha samma ögonfärg för att gifta sig.
  5. Jag har nog den bästa slags humorn som finns, eftersom jag kan skratta åt nästan allt.
  6. Jag älskar min klass så mycket att jag kan längta till skolan under helgerna.
  7. Min hund kan kommandot "dansa". Om man säger dansa så ställer hon sig på bakbenen och gör en pirruett :D
  8. Jag har bara 2 nätter kvar i mitt nuvarande rum, någonsin.
  9. Enligt facebook är jag 43 gånger smartare än en apa...
  10. Jag älskar sagan om ringen!

Vad ska man ha i det nya rummet?


SAKNAR DET RÖDA.. OCH DET BLONDA

Uschee, beslutsångest!
Vill ha rött hår igen...och blont... fast det är inte så dumt att vara brunett....Kanske brunett med lite ljusa slingor? Eller blondin med ljusa slingor? GOSH!
Kan någon där ute av alla mina läsare hjälpa mig här?! Vilken hårfärg ska jag välja? :(
Alla dessa hårfärger... Dock finns inte blont med bland dessa bilder eftersom jag såg ut som en mongolid i stilen när jag var blondin på den tiden.. såå vi har mörk brunt, ljusbrunt, eller rött med i detta inlägg. Hjälp mig nu!

SJUK HEST

Sitter just nu i mammas och pappas säng, belägrad med en enorm filt, en halv melon, TV & dosa inom räckhåll, och mobilen samt datorn i knät. Ungefär så det ska va när man är sjuk!
Hade faktiskt längtat efter att bli sjuk så att jag kunde slappa lite, men detta var i alla fall inte den "mysiga sorten" av sjukdom. Fick ont hur jag än la mig i sängen igår kväll och har absolut noll aptit, om det inte gäller melon..! Så på så vis har jag lyckas gå ner 1 kg på 3 dagar av aptitbrist... That kind of sux, eftersom jag strävar efter att väga lite mer än så... Har även ont i magen och mår illa, huvudvärk och ont i kroppen.

Hade mycket att klaga på idag, förlåt för det mina potatisar! ♥


The ninja made a movement

hahaha favorit i repris!

ett halvår med min kamera - Natur

Bara några utav tusen bilder från skärgården i somras. Längtar verkligen till nästa sommar så jag kan börja ta liknande bilder igen!

var är det vackra i anorexia?!

Anorexia nervosa, eller anorexi, är en ätstörning som främst drabbar flickor och unga kvinnor i åldern 12–20 år. Anorexia nervosa kan börja som en oskyldig bantningsperiod där bantningen inte upphör utan övergår i självsvält.
Jag kan inte ens tänka mig hur det är att se sig själv i spegeln, och inte kunna se hur liten man är. Att man är ett vandrande skellett.
Kan ni förstå hur det är att inte kunna SE sig själv? En mental blockning för hjärnans funktion att se sin verkliga storlek? Att räkna kalorier och gråta över sig själv, för att hjärnan ger dig en felaktig bild av verkligheten. Och att VI har gett världen den här bilden av hur man ska se ut, att det helt enkelt inte går att sluta fören man kan se sig själv. Och det kan gå så långt som till döden innan man inser.

Det är så STÖRT! Jag tror inte att de med anorexia tycker att det är snyggt att vara så smala som dom är, bara att dom inte kan se det.
Det är inte bara det att dom inte kan se sig själva, utan att även almänheten tycker bättre om oss om vi vore skelett? Att det knappt finns några "+ size modeller" trots att de är den verkliga skönheten!? Blir inte ni upprörda av sånt?

Själv skulle jag bli mycket glad om jag hade kroppen som "hon i spegeln". Jag skulle liksom gilla det. Jag vill inte kunna räkna mina revben eller slita av tjocka hårtussar från huvudet. Jag vill inte se mina knän stå ut från resten utav mina obefintliga ben.

Vill ni?

Jag vill att hela världen ska se att skönhet inte har med storlek att göra. Vi kan alla ta en god titt på våra kroppar och tänka över, hur vill vi egentligen vara? Skulle vi verkligen föredra att vara levande död, eller skulle vi föredra att vara vackra i våra personligheter?


GODMORGON

mu.
Sitter just nu enbart i min poncho och är drettrött. Vet inte hur jag lyckas, som faktiskt fått 10,30 timmars sömn...
Tror faktiskt jag har börjat bli sjuk, fick huvudvärk direkt när jag vaknade och är fortfarande yr :(
Och nu ska jag ta en massa disk i vårat praktiskt taget nerpackade hus... Ork: 0.000

FLYTT INOM KORT

Nervös.

Vet någon här hur man skaffar nya kontakter i en ny stad under helgerna? Var går man liksom..?
Börjar bli lite nervös här. Först var jag jätte taggad på ett helt nytt ställe, men när jag tänker efter liksom var ska man ta vägen? Sitta hemma och uggla i den nya lägenheten tills föräldrarna förhoppningsvis bjuder hem några vänner med jämnåriga barn...?

Don't think so!
Men har någon utav mina läsare flyttat till en främmande stad? Hur gjorde ni för att knyta kontakter?

DRÖMMER JAG?!

Klockan 23.05, sms från Nellie:

Två bambis stod och käkade från grannens buske så jag försökte ta kort på dom så jag sprang ut så sprang dom iväg så sprang jag efter dom...Fick ingen bild... Drömmer jag?!

Herregud, jag måste tillåta mig själv att skratta åt mig! Såg två "bambis" käka från grannens buske, så jag skulle ta en bild, men det var för mörkt ute så jag var tvungen att använda blixten, gick ju inte genom fönstret så jag sprang ut i min onepeace, gula foppa tofflor, blött/lockigt hår och kameran i högsta hugg, dock sprang dom iväg när dom såg mig så jag jagade dom runt halva kvarteret... Hahahaha, skrev detta självklart som ett "kedjesms" till dom skönaste personerna på min kontakt lista, som faktiskt förstår mig när jag gör såna här konstiga saker, fick härlig respons på mitt vrickade beteende!

Nu är jag ju faktiskt så annorlunda att detta verkligen hände, men erkänn, det är något som man skulle kunna drömma om!?



WORDS JUST ISN'T ENOUGH


SÄMST UPPDATERING

Jag känner mig lite smått ledsen... Lite mycket glad... Lite smått förvirrad osv.
Har haft extremt dålig uppdatering yes i know. Inlämningar, uppsatser och prov. Sket saker.
Oh shieeet musik är bra grejjor!
Hej. Min blogg suger för tillfället.

TISDAGSMYS

Sitter just nu i soffan enbart klädd i tröja och trosor. Top Model börjar om 5 minuter och jag har favoritsnackset på bordet, glad tisdag på er alla! (och hoppas ni fick en trevlig lucia!)

TEKNIK IN MY HEART

Sony Nextep Computer Concept for 2020 by Hiromi Kiriki
nextep6
nextep10
Detta "datorarmband" är alltså inget påhitt, det är faktiskt en produkt som kommer säljas 2020.
Det är alltså en dator som man fäller ut från armen, en jätte liten dator alltså, med hologram skärm och utdragbart tangentbord... hohohho fint!

Härlig låt!


ONÖDIG RUBRIK :)

Sitter just nu och skriver på en historia uppsats som ska lämnas in idag. Innan detta brände jag 1000 kr på shopping (dåligtsamvete.se!!) med Mikee. Meen ni ska få bilder på det jag köpt, som vanligt, men inte nu! Nu ska jag skriva om D- Dagen!!

THERE'S NO "YOU" IN "MY LIFE"

I don't care a shit about what you think about me theese days. I'm happy the way I am.
I don't want you to feel bad for me, for having a fun time the way i like it.
You don't need to think i'm "normal". I don't want to! People can stare if they want to. It's my advantage to get noticed.
I don't need your wings to fly. I can fly even higher without deadweight on my shoulders.
You know, one day I had to stand up for my self, you have to handel it.
Live with it, or leave it. I can't listen to you forever, talking about you and you and you. I need some me in this friendship.
Happiness don't come with friends point of view, it comes from my self-image.
So please, don't blame me for who i am. It's my choise, my life, my very own happiness, and when you have figured that out...

Don't expect that i will sheer my happiness with you.


DISCOOOO

Som vissa av mina läsare kanske redan visste så hade jag och min bedårande klass disco i helgas, för mellan stadiet, blev ganska så awesome!
Åkte hem runt 11 tiden och la mig direkt, för klockan 7 nästa morgon åkte jag till götet och passade småungar! Kom hem 1000 kr rikare.. inte mig emot!

+ TOP SHOP

Ååh, om jag bara kunde hitta en ande i en lampa och sen bara önska mig en magisk garderob som bara trollar fram det allra bästa från top shop (enligt mig då).
oh god, allt detta skulle utan tvekan gå på över 2000 med frakt.... Skit.

ANY HEROES OUT THERE?


Tragedi. Mitt liv är en tragedi.

Visste du att...?

...I genomsnitt i livet sover varje människa i 26 år.
... Sitter den genomsnittliga människan på toa på morgonen i 6 månader.
...Ser den genomsnittliga människan på tv i 6 månader.
...Väntar den genomsnittliga människan på grönt ljus i 2 väckor och kysser någon i två veckor.
...I indien får kvinnorna inte köra bil.
...Kung Karl XII försökte tämja älgar.

SNOWIIEE

Wieeee, jag ska mölla Erik imorgon!! Vi hade nämligen ett vad om vem som skulle mölla vem först, och jag är bombsäker på att imorgon - he's going down!
Är också väldigt taggad på snön eftersom det är så himla härligt att leka i den, speciellt om man har varma kläder på sig! Så imorgon blir det långkallingar och dubbla tröjor :))

IDROTTSLEKTIONEN Alá 9an!


SKÖNA SPRING-LÅTAR


ååh, jag kan väl ändå inte vara den enda på jorden som älskar att springa? För tillfället har jag inte den rätta klädseln för att springa under vintern, men så fort jag får tag på ett par rejäla skor och spring byxor samt en träningsjacka så blir det nog att vara ute och springa långa sträckor medan jag ser solen gå upp, för att sen gå hem och käka en riktigt bra frukost, duscha och gå till skolan. Låter riktigt bra enligt mig!


TV SPELS MISSBRUKARE...

Usch då, känner att jag börjar fångas in i Lost Planet 2 tillsammans med lillebror. Ska snart greppa dosan och sätta mig och skjuta lite monster innan jag drar till träningen!
Puuss.

SÄNGEN Med stort s

where the magic happens...?

Alltså det allraste bästaste med att städa rummet är helt klart att bädda rent sängen! Älskar att ha rena nystrukna lakan som omfamnar en när man sover... *ryser*
Så har redan lagt mig bland mina 9 kuddar och 3 täcken, och jag tror jag är den lyckligaste på jorden.

Stoppa mobbningen...

Den här videon har spridit sig som en löpeld på internet, och den här killen får ungefär 30 nya peppkommentarer i minuten på Youtube, men han får även hatkommentarer om att han faktiskt ska döda sig själv...
Killen har fått med sig ungefär 6000 personer på facebook på bara en dag som stöttar honom och älskar honom för att han faktiskt har visat hur mobbningen påverkar! Om det nu finns så många som stöttar 1 person, borde mobbningen vara utrotad nu. Jag tycker att vi alla kan göra en insats mot mobbningen en vacker dag.
Själv grät jag när jag såg den här videon, dels för att det är så stört hur den här killen får ta så mycket skit, och dels för att jag tänker på min egna lillebror som blivit rejält mobbad under flera år. Det hela slutade med att vi ringde polisen, och min egna lillebror fick åka till sjukhuset för att rapportera skador...
Jag beundrar den här killen, han är en utav de få på denna jord som faktiskt går ut med hur han känner inför mobbning, och jag tror de flesta som sett den här filmen också känner det nu.

Jag vill bara uppmuntra alla som ser mobbning omkring sig att göra något åt det, det kan inte bli värre för dig än för den som faktiskt är mobbad. Bara gör det.


UPPDATE: Jonah har blivit bjuden på Perez Hiltons födelsedagsfest för att möta tonvis med kändisar, han har gjort en tackvideo på sin andra kanal (RandomTV201) och han mår bra och är lycklig tack vare allt stöd från mig och er!


FUDGERECEPT

Timglas Tid: ca 30 minuter + en timme för att stelna
Portioner ca 50 st men beror helt på hur stora bitar du skär

Ingredienser:

Gör så här:

  1. Smörj eller klä en form med smörpapper, ca 20x30 cm eller mindre om du vill ha högre bitar.
  2. Rör ihop grädde och strösocker och koka upp. Rör då och då.
  3.  

  4. Sänk värmen och fortsätt koka till 122°C.
  5. Smeten ska bubbla upp, bli lite tjockare och få lite färg. Använd helst termometer, gör annarskulprovet för att veta när den är klar.
  6. Ta av kastrullen från värmen och rör ner smör, kakao och vaniljsocker och ev. hackad mandel eller nötter.
  7. Rör kraftigt till smöret smält.
  8. Häll smeten i formen. Låt stelna. Ställ gärna kallt så går det fortare.
  9. Ta upp den stela massan från smörpappret och lägg på en skärbräda.
  10. Skär i bitar. Lägg bitarna i en burk och förvara i kylskåp.

10 ORDINÄRA STATISTIKER


TACOKVÄLL INBOKAT

Precis var på HK och tränat lite danskoreografi med mina två danspartners, slutade med att vi alla tre satt på en varsin uppblåsbar boll och försökte hålla balansen... Nu ska jag duscha och göra mig fräsch så att jag kan dra iväg på taco kväll senare med mina allraste favvisar!

GE MIG EN FALLSKÄRM, JAG HOPPAR.

Ååh, jag är taggad inför min 16e födelsedag! Min önskelista består av en smärre extrem livsupplevelse...Fallskärmshoppning!
Jag och pappa diskuterade lite kring detta, eftersom han både hoppat fallskärm och bungyjump var tydligen fallskärm mindre läskigt, och han gick faktiskt med på att hoppa med mig! Så det blir troligen det som står högst upp på önskelistan inför min 16 års dag! Hihi är jätte taggad :D

LÄRA SIG DETTA PÅ NÅGRA MÅNADER?

I "normaltakt"

AVSLÖJAR: 10 SAKER OM MITT LIV

  1. Jag har en epic uthålighet, och kan lägga mig kissnödig för att sedan vakna upp 8 timmar senare och gå på toan då.
  2. Jag tror att nyckeln till lycka i livet är att vara riktigt vrickad livet ut!
  3. Jag vill hoppa bungyjump eller fallskärm innan jag flyttar till Karlskoga.
  4. Om jag fick välja skulle jag baka något varje vecka.
  5. Jag är mörkrädd.
  6. Jag har väldigt svårt att lita på killar och har aldrig haft ett riktigt förhållande!
  7. Hellre annorlunda än tråkig!
  8. Jag kommer nog alltid vara den mest barnsliga i min omgivning.
  9. Jag älskar att lära mig nya saker, hela tiden! Ju mer jag lär mig desto bättre.
  10. Brustabletter får mig att vilja kräkas!

HIMMELSK FUDGE


Bakade precis fudgen man får när man flyttar till himlen!
Smälter på tungan och är bara helt grym! Vill ni ha receptet så säg till så kommer det upp inom kort :)

MELLANMÅL FÖR DE NYTTIGA

Skar upp lite morötter och lite melon till snacks igår kväll, och som grönskaks/frukt fanatiker var detta ett riktigt bra mellanmål! Men det är ju bara jag, och med tanke på att jag kanske äter två morötter och 3 olika frukter om dagen kanske det bara är jag som är så väldans glad i detta... Men om man däremot skulle föredra något mer krämigt och gott skulle jag föreslå att göra dipp på turkisk youghurt och sen dippa grönsaker i det!