FARVÄL

Tar farväl av en utav de bästa vännerna som vandrat på denna jord idag. Ska möta upp henne på tågstationen med några andra vänner innan hon flyttar 254 mil från oss. ♥
Chawan, jag kommer aldrig glömma dig, och jag kommer alltid älska dig!
Om du inte kan se bildspelet klicka här.

JOBBIGASTE SEMESTERN EVAR

Bläääääääääää!
För er som söker underhållning och pepp kan ni sluta läsa redan nu, för här kommer det mest deppigaste inlägget i blogghistorian.
Mina vänner vet redan att jag har ont i öronen och halsen + täppt i näsan, men de två dagarna vi var i Örebro var det lite som en level up för min del. Mådde inte alls bra första dagen då jag satt och vaktade min kusin Helmer, jag låg i soffan under en filt, begravd under kuddar och bara tyckte synd om mig själv. Fick till och med mina syskon att komma och klappa på mig! Hur som helst, somnade runt halv tio tiden och vaknade mitt i natten (trodde jag) av att det gjorde SVIN ONT i mina öron, och när jag började gråta *mes* så gjorde det bara ännu ondare i halsen. Det värsta måste varit när jag kollade klockan och den visade 11 på kvällen! Det kändes som det aldrig skulle bli morgon, men när det väl blev det åkte vi till torpet. Det var en jätte krokig väg och jag mådde inte alls bra, vilket vi fick bekräftat när jag kräktes upp frukosten på parkeringen, sen har det ungefär hållt sig i samma nivå sen dess...
Skönt att skriva av sig lite här, tack för att ni orkar läsa på mina klagomål!

SENASTE TILLSKOTTET I FAMILJEN!

En oansvarig familj bestämde sig för att sälja sin stackars hund Fanta och eftersom brorsan fyllde år och familjen alltid viljat ha en hund tog vi med oss den hem idag!
Det är en powder puff men tycker verkligen inte den ser ut som de vanliga, mycket sötare och det känns bra att hon kommit hem till en familj som älskar henne!
Grymt stor bild i know

JAG KAN INTE GÖRA PULVER MOS...


BETYYYG

Ouff, betygen fick man ju då i onsdags, men har gått igenom och räknat det några extra gånger nu och kommit fram till att jag har 2 MVG 10 VG och 1 G, inga IG = 200 p.
8ans betyg betyder ju dock ingenting, men alla dessa VGn kan ju faktiskt resultera till MVG i slutet av 9an.
Som ni märkt så har jag börjat blogga normalt igen! Men det är nog bara för stunden, idk.

WHOPWHOP PARTY IN THE HOUSE!

När ni ser rubriken tänker ni, neej guuud en sån där fjortis åh herregud det trodde jag inte om henne, men när jag säger whopwhop menar jag blääääää och med party in the house menar jag guuueää jag har fått en rejäl förkylning. Skulle bara informera er detta. Och godmorgon btw!

WHAT ARE YOU WHATING FOR?


INGEN UPPDATERING

Som ni kanske har märkt så har det var ganska kass uppdatering nu, men idag blir det inte heller något då jag ramlat och skadat axeln rejält. Sorry but thats it.

LIMBO TEACHERS

Haha, vi har lungt dom könaste lärarna!

DU ÄR EN ÄKTA KÄMPE OM DU GLÖMMER OCH GÅR VIDARE...

... Men du är en sann hjälte om du kan se bak på de som sårade dig och skratta. :)


WHAT GOES AROUND COMES AROUND, DIN TUR ATT SMAKA PÅ SKITEN


THERE IS SOMETHING SPECIAL ABOUT YOU, THAT MADE ME FALL IN LOVE


JAG HATAR INTE DIG, HATA ÄR ETT FÖR SVAGT ORD.


BUT STILL CALM AS THE SUNRISE


I'M A REAL WILD CHILD


"Chawan har jag blivit brunare?" "Nja du har gått upp en nyans."


STRESSED OUT