VANILJCUPCAKE MED SMÖRKRÄMSSTOPPING-RECEPT



TOPPING:
  • 225 g smör
  • 1 msk grädde eller mjölk
  • 6 dl florsocker
Blanda ihop smör och mjölk/grädde.
Sikta ner sockret genom en sil och blanda till en jämn smet.
SMETEN:

  • 140 g rumstempurerat smör/margarin
  • 1 1/3 dl strösocker
  • 1 1/2 tsk vaniljsocker
  • 2 stora ägg, lätt uppvispade
  • 3 1/2 dl extra fint mjöl
  • 1 1/2 tsk bakpulver. (tror jag, det stod inget mått på bakpulver i boken.)
Värm ugnen på 190 grader. Ställ 18 pappersformar på två muffinsplåtar.
Blanda smör och socker vitt och luftigt i en bunke, tillsätt vaniljsocker.
Vispa ner äggen, ett i taget, och sikta tillslut ner mjölet genom sil, som blandats med nakpulvret.
Skeda upp smeten i formarna och och grädda i 12-15 min, eller tills dom är gyllenbruna.
Lägg över på galler för att svalna. Spritsa toppingen över dom svala muffinsarna och dekorera med godis efter smak. (jag skippade dom)

Kommentarer
HANNA

sv: kul att höra :D



Blogg: http://hannalovisasol.se
2011-10-15 @ 18:13:15
kaffehörnan

Vad otroligt gott de ser ut



Blogg: http://www.kaffehornan.se
2011-10-15 @ 18:40:53
hanna wiklund

några brudar kommer,och vi lär nog bara mysa :)



Blogg: http://hannaawiklundd.blogg.se/
2011-10-15 @ 19:18:53
kaffehörnan

Ritar du mkt



Blogg: http://www.kaffehornan.se
2011-10-15 @ 20:55:28
kaffehörnan

Ok är du bra på ansikte med



Blogg: http://www.kaffehornan.se
2011-10-15 @ 21:50:21
kaffehörnan

Gonatt och sov gott

Trevligt jag fann din blogg



Blogg: http://www.kaffehornan.se
2011-10-16 @ 00:28:33




Kommentera inl�gget h�r!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ih�g mig?

Trackback