TIPS FÖR LÅNGT OCH FRISKT HÅR

Okey, jag kommer inte komma och säga "Hej mitt hår är fantastiskt och ligger perfekt när jag vaknar", utan jag sliter på det minst lika mycket som dom flesta, med hårspray och plattång... Men jag har i alla fall några tips på hur man minskar slitaget måttligt och för det att växa liite snabbare.
 • Du kan alltid börja med att tvätta håret sällan! Ca tre gånger i veckan räcker, annars blir det fett jätte snabbt, och att tvätta håret sliter på håret.
 • Föna inte håret efter att du duschat! Och gnugga det heller inte med handduk, utan krama ur håret och lägg upp det i en handduk. Tänk på att blött hår är som blött papper.
 • Kosttillskott och hårbottenmassage funkar om du vill ha längre hår.
 • Sov med fläta! När du ligger på håret åker slitna toppar av och ditt hår blir kortare.
 • Ha alltid i värmeskydd när du plattar, lockar eller fönar håret, och ha gärna i värmeskydd efter att du duschat!
 • Duscha håret kallt! All värme sliter på håret.
 • Använd rätt balsam! Jag använde både schampoo för torrt och fett hår, innan jag insåg att "normalt hår" var helt perfekt för att få det resultat jag önskade.
 • Och till sist, använd inte tänger eller fönar i onödan! Inte heller hårspray om du har saker som typ hårspännen...

Visste du att...?

Har fixat till en ny kategori vid namnet "Visste du att..?".
Nu finns all onödig information samlad på ett ställe, bara att klicka in på kategorin antingen i sidomenyn eller menyn under headern, så kan du bland annat se mitt inlägg "Rymden och siffror fascinerar"

NEMI


Haha så grymt skön!

Ska nu ta tag i lite tvätt, för att sedan dansa loss med Elin på gymmet hoho... Blir även grymt mycket plugg idag! Har en historia uppgift som måste göras och ett kemiprov imorgon. *cut*
Nej men ärligt talat, det är kul att lära sig nya saker! Och att ha 5 prov på två veckor är ju inte heller så fel! Eller...

Hur känner jag just nu?


JAG ÖNSKAR ATT DU VISSTE ATT JAG SAKNAR DIG


DU ÄR SOM LUFTEN JAG ANDAS...


...Tjock och tung och fylld med gaser :)[645px-Love_Heart_SVG.svg]
Idag blir det nog att ligga i badkaret tills stunden då Awkward börjar (missade i söndags :'() för att sedan dra iväg och hitta på något som jag inte har lust att hitta på!!
Såå dags uppdatering för ederan skull only, därför detta inlägg suuugeeeer.
Hajdo.

ONÖDIG FAKTA!

Märkte att det blev populärt med fakta om rymden och siffror, så tänkte bjuda på lite onödig fakta om både djur och människan.

 • Fjärilar smakar med fötterna.
 • 100 personer dör årligen till följd av att ha satt en kulspetspenna i halsen.
 • Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa.
 • En snigel kan sova i tre månader.
 • Ögats storlek är detsamma från födsel till död, men näsa och öron slutar aldrig att växa.
 • En krokodil kan inte sticka ut tungan.
 • Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.
 • Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till exempel genom att ta i dörrhandtag.
 • Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.
 • Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.
 • Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar, har du producerat tillräckligt med ljudenergi för att värma upp en kopp kaffe.
 • En kackerlacka lever i 9 dagar utan sitt huvud tills den slutligen dör av svält.
 • Om man samlar alla människor i världen och ställer dom på Gotland så får dom 1 kvadratmeter var.

VALENSELEKTRONER OCH ÄDELGASER...

Förstod det nästan där!
Sitter och försöker plugga lite chemistry men det går ju som det går! Googlar på ord som det är meningen att vi ska kunna förklara tills på torsdag... Det är bra att jag är ute i god tid! Har även ett härligt engelska prov tills imorgon, ett musikprov nästa vecka, samt teknik och matte.

Åh, det som får mig att vilja vakna upp på morgonen är att gå till skolan och hypotetiskt strypa mina lärare :)

RYMDEN OCH SIFFROR FASCINERAR

Har ni tänkt på att rymden faktiskt är oändlig? Alltså den tar aldrig aldrig någonsin slut... Hur kan jorden vara den enda planet med liv på? Av alla dekiljarder av planeter, så finns det bara en enda som uppfyller människans krav, ja visst så kanske det är, men tänk på att vi har utveklats efter jorden! Tänk om varelser från andra planeter har utveklats efter deras överlevnadskrav, som kanske inte ens är i närheten av vad vi behöver? Mycket möjligt enligt mig!
Personligen tror jag det finns liv på många andra planeter. Vad tror ni?

När vi ändå är inne på lite fakta och filosofi, visste ni att en dekiljard skrivs såhär i siffror:
1 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 = 63 nollor. Men det finns högre siffror som Grahams siffra som är så stort att jag måste lära mig (och er) en massa olika formler inom matematiken för att någon utav oss ska förstå siffran. Men om ni fortfarande vill lära er hur det går till när man räknade ut den siffran så kan ni försöka förstå det här!

KLÄ DIG I FÄRG & BRYT AV MED ACCESSOARER!

2 bilder från min klädställning- färgglada sektionen- + mitt absoluta favoritläppstift!

Satt nyligen och kollade igenom skolkatalogen, fanns faktiskt klasser där bara någon enstaka person klädde sig i färger förutom svart eller vitt! Helt stört, och ändå är färger något utav det mest upplivande som finns? Tänkte att jag skulle uppmana er alla att klä er i något färgglatt minst 3 gånger i veckan! Man känner sig mycket piggare då (enligt mig) och hela dagen kan få ett lyft! Om ni är som jag och sällan använder sådana här färgglada plagg särskilt ofta kan ni alltid använda några färgglada accessoarer som bryter av, som en färgglad klocka (en del utav min önskelista), eller kanske dra på med lite rött läppstift? Det är i alla fall sådant jag brukar göra när jag känner att min klädsel är lite tråkig vissa dagar :)

I'M GETTING ADDICTED TO YOU

Att släppa taget om dig nu, vore som att falla från den högsta höjden av dom alla.
Ändå är det den smällen jag måste ta, för om jag inte släpper taget om dig nu, kommer jag förlora dig.
Och att förlora dig, vore som att försöka gräva mig ut från jordens mitt.
Och jag är inte stark nog, för att förlora dig.


Nellie Nilsson

- ÖNSKELISTAN -

Hoodie "Yestion" - Grey Melange
Klocka "Daily Watch" - PurpleFILAMENT LÖPARTIGHTS
RSP LÅNGÄRMAD T-SHIRT
Allt sammanlagt skulle gå på ca 1850 kr, och med tanke på att man brukar få över 2000 varje jul så är det faktiskt ett helt acceptabelt pris!
Känner mig fullkomligt nöjd med min önskelista :D

CALL YOUR GIRLFRIEND

Vad sägs om en till 10 fakta om mitt liv? Har märkt att det är ganska populärt bland läsarna! Om inte, vad sägs om 10 fakta som du inte visste? Kommentera gärna vad ni tycker!


*Random bild*


Sötaste ungen typ någonsin?!


FEEL GOOD

Benen är insmörjda med bodybutter, ansiktet är tvättat och tänderna är kliniskt borstade. Laggt in 7 nya låtar under kategorin "Feel Good" på Grooveshark med bland annat "We found love"- Rihanna, "Call your girlfriend"- Robyn och "Fel del av gården"- Movits! Jag har en ny design på min blogg och har bokat ett tidigt träningspass på hälsokompaniet för att sedan kunna njuta av chokladdoppade popcorn medan jag ser på Breaking Dawn med min mamma på stans biograf senare samma dag. Just nu är jag taggad på livet!


NY DESIGN, BARA SÅDÄR?

Jaa jag bestämde mig för att vara lite busig och fuskade ihop en lite annorlunda design. Var så fruktansvärt trött på min gamla så blev helt DESPERAT.
Så nu ska jag bara arbeta på det allra sista, and i will be done!

Om ni inte ser den så tryck på F5! :D

MODERKALASET

För ironins skull, en halvlyckad bild från kyrkogården...
Idag är det min mors 34e födelsedag. Men har inte tid för något snickelisnack just nu, så peace!

NEW IN

Dock kan ni ju stryka det svarta BH bandet på den första bilden, haha, och prislappen på den andra... och att klänningen är skrynklig för jag tog faktiskt bilderna i samma stund som jag provade den för första gången!

Klänningen gör sig dock inte rättvisa på dessa bilder, då det var svårt att ta kort i den haha... jag är bra på att göra saker fel.

KYRKOGÅRDEN


MÅNADENS MAKEUPPARE!

Det är bra det är bra! Fortsätt så!!

It's okey not to be okey

Depp musik alá Nellie.


SÅ JAG!


NEW IN

Köptes även matchande trosor till denna paljett BH, inte dom skönaste trosorna jag burit kan jag säga med direkten! Dåligt köp helt enkelt...
Läppstift köpte jag på Lindex 104 :-
BH lindex 149 :- (tror jag)

TOOK DOWN TO VIOLET HILL, THERE VI SAT IN THE SNOWAll this time he was silent still, so if you love me, wont you let me know?


SCARED

Som ni kanske ser så är jag back on track med kameran i högsta hugg, datorn tillbaka i knät och redo att blogga!
BTW! Du som heter S, du kan se mitt svar till din kommentar i kommentarsfältet under inlägget du kommenterade, hoppas du inte kände att jag kränkte någon, det var inte mitt syfte.

VEM VAR MIN FÖRSTA KYSS?

fick en fråga om punkt 7 på "10 saker om mitt liv", från en anonym läsare.
"Vem var din första kyss?"
Min första kyss var mellan mig och en riktig douchbag!! Belv mestadels kysst av denna killen och var inte riktigt på humör för att kyssas- och särskilt inte med honom! Gick och spottade i toaletten direkt efter att han försvunnit inom räckhåll. Trots det blev det fler kyssar den sommaren, men tillslut åkte han hem till sin hemstad och jag åkte iväg på ett fem dagars läger. När jag kom hem igen fick jag reda på att han skaffat flickvän, 1 vecka efter att vi kysstes.
Jag bröt kontakten med honom helt efter det och vi har än inte pratat ( 1 och ett halvt år sedan nu. )

94831f63002634954ebc4c5a_large


AVSLÖJAR: 10 SAKER OM MITT LIV

 1. För ungefär ett år sedan inbillade jag mig att jag var så fet att jag inte kunde se mina fötter, jag är nu mycket medveten om hur min kropp faktiskt är!
 2. Jag har djup sympati och mår dåligt när jag ser någon annan som mår dåligt.
 3. När jag är klar med gymnasieutbildningen hoppas jag att jag har MVG i alla ämnen inklusiva matte D så att jag kan vidareutbilda mig till läkare!
 4. Jag har svårt för att se vissa personer som "människor". Ibland känns det som om vissa bara finns där, och liksom jag vet inte ens om dom har några kännslor?! O.O
 5. Den absolut bästa serien på denna jord är "Awkward"!! Kan sitta och vänta på att ett nytt avsnitt ska visas flera timmar innan det börjar. Visas ett nytt avsnitt varje söndag kl 19.00 på MTV.
 6. Jag har djup respekt för folk som vågar vara sig själva, men tjejer som drar en mask över ansiktet varje dag och svälter sig själva samtidigt som dom röker för dom är "beroende" - dom är lika viktiga på denna planet som ett tuggumi i soptunnan.
 7. Finns det något jag verkligen ångrar så är det min första kyss...
 8. Jag HATAR pyttipanna!
 9. Jag ser verkligen fram emot när Hungerspelen kommer ut som film!!!
 10. Jag är nog inte den enda tjejen/ killen (?) som önskar att man kunde läsa killars tankar!

Julklänningen

 


Är väldigt mycket i extas över den här klänningen som skall bäras under julafton i min mosters lyxvilla. Känner att det kommer bli ett bra lov då vi kommer rivstarta redan första dagen med jul på liseberg-marknaden! Sen kommer vi på bo hos min moster i hennes enorma hus i två veckor (fira jul och nyår) för att sedan flytta till karlskoga sista dagarna av lovet!


Feels good...


The Dubai Fountain

Min vän Ida har nyss varit i Dubai, och visade mig en video på en "dansande fontän".
Dubai är det vackraste jag någonsin skådat, men när jag såg fontänen blev det klart för mig att jag någon gång i mitt liv ska flytta till Dubai! Så vackert!
Fontänen spelar alltså musik som vattnet rör sig till, ochdet spelas flera olika låtar varje kväll.
Låten som spelas heter Baba Yetu.
Dubai ska också vara en utav de säkraste platserna på jorden, och innehavar världens enda 7-stjärniga hotell.
Dubai är ett paradis i mina ögon, och om ni vill se mer av Dubai City som jag så sök bara på "DUBAI CITY" på youtube :)

VÄRLDENS HEMSKASTE I-LANDSPROBLEM

Som mina nära vänner vet så är jag en mästare på att säga "det finns inget värre än..!" Så tänkte ge er några exempel på dessa fruktansvärda händelser i livet!

Det finns inget värre än...

Att dra ut tänder
; känna hur bedövningssprutan sticker i tandköttet 8 gånger och hur bedövningen droppar på tungan innan tandläkaren börjar lirka ut tändernar med ett knakande ljud. Smärtan efteråt är ingen höjdare det heller...
Att bita sig i kinden/läppen/tungan; den meningen talar för sig själv...
Att få vatten i näsan; särskilt om man typ känner hur vattnet nästan börjat rinna ovanför gommen, man kan inte bli av med det och det gör ont i hela ansiktet!!
Att vara jätte hungrig en morgon och allt man hittar är ;några "kantbitar" av den torra limpan och en liten ost, som inte ens går att skiva...Besvikelse asså.
Att drämma armbågen i höftbenet; och höra det hemskaste ljudet på denna planet när två ben träffas.
Att råka knäcka handleden under kudden; Mina handleder fick ta mycket stryk när jag åkte konståkning, och när jag böjer och sträcker på dom så knäcker dom... så här ligger man, helt bekvämt och mysigt med handen under kudden åsså VIPS så råkar man knäcka handleden precis intill örat, goooosh!


Finns endast dryga datorer i världen...

Sitter just nu och smygbloggar på bildlektionen, men tänkte bara säga att det inte blir några inlägg på ett tag eftersom min bloggdator är OTROLIGT seg! Då pratar jag inte om irriterande seg utan oanvändbart seg! Men bara så ni vet.. Det är inte ni.. det är jag! ;)

BARA NÅGRA SNABBAMENINGAR TILL RASISTERNA


När jag tänker på rasister tänkar jag på svarta människor eftersom det är dom som har svårast med rasister, men har ni tänkt på att de som är imot människor med andra också är rasister? Så vill bara säga några snabba ord till "Kristendoms rasisterna".

Okey, vi bor i Sverige. Sverige är ett kristet land om ni inte fattat det, och om ni inte pallar att jag som kristen går i samma skola så får ni ta mig tusan flytta till Asien, för så länge jag har rätten att vara kristen och stå för det så tänker jag banne mig vara stolt över det.

Jag vet att det finns killar på min skola som läser detta och som inte tycker det är okey att vara kristen, men seriöst killar, ni har vandrat på jorden länge nog för att veta hur man ska bete sig mot folk med andra åsikter än er själva.


THREE LITTLE BIRDS, SIT BY MY DOORSTEP
TRÄNING OCH JULIGA FÖRBEREDELSERHar fått mej en rejäl träning idag! Tränade inte på hela veckan så drog på 1,5 kg på hävstången idag (heter det så?). Avslutade den timmeslånga stryrketräningen med en halvtimme cykel- terräng. Jag måste säga att idag blev jag stolt över mig själv! Lyfte vikter tills fingrarna domnade och utsatte benen för ett riktigt mardrömms jobb tills jag inte längre kunde stå rakt med benen haha. Nu ska jag lägga mig i badet med ett par pepparkakor och någon clementin vid sidan om. Livet är gött när julen närmar sig!

JAG ÄLSKAR ATT...

Mina ögon nästan hoppar ur skallen på mig när jag suger på en sur klubba. Bokstavligen.

CLOSE UPS- HÖST LÖV


MU

Har inget att skriva om. Baaaajs.

SITTING ON A TOLIET...

Gjorde ett halvhjärtat försök till en "rolig" serie... Haha gud tog hundra år att göra och den blev inte ens kul! LID MED MIG :(

AVSLÖJAR: 10 SAKER OM MITT LIV #5

 1. Jag är bra på att skrämma iväg killar genom att säga att jag vill ha barn tidigt!
 2. Jag vill ha rött hår igen...
 3. När jag var liten ramlade jag on my face och fick skrapsår på min överläpp som såg ut som hitlers mustach.. Fail där Nellie.
 4. Jag har blivit elevrådsordförande 6 år i sträck, alltså varje år sen vi började rösta fram elevrådsordförande.
 5. Jag har inte svårt för att klappa till någon i ansiktet men om jag sårar någons kännslor, typ anonymt, så tar det inte lång tid innan jag erkänner att det var jag och ber om ursäkt 5035016 gånger. ( detta hände då bara när jag var liten och omogen nog att förolämpa någon anonymt )
 6. Jag är helt såld på freerunning och parkour.
 7. Om jag fick ändra en sak i mitt ansikte skulle det vara mitt leende.
 8. Jag H.A.T.A.R falukorv och makaroner... Vad är knepet för att svälja skiten?!
 9. Jag skrattar ofta såpass mycket i skolan att jag slutar med ansiktet i händerna och tårar i ögonen- på lektionen. AJJA BAJJA NELLIE.
 10. Jag har en fruktansvärd sympati ( får samma kännslor som folk i min omgivning, om någon är ledsen blir jag ledsen ), att när jag såg på Awkward (en serie på MTV)och stängde av kände jag mig jätte illa till mods för huvudkaraktären hade förlorat sin bästa vän och förolämpat en kille hon gillar under fyllan :(

BEBISEN SOM KAN MINERNA


SUMMER, WHERE DID YOU GO?


OMRÖSTNING- VAD VILL NI SE MER AV?

Omröstningen Vad vill ni se mer av? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa din egen läsarundersökning!


NÄR JAG KÄNDE MIG SOM HULKEN...