I'm riding solo

Usch, känner verkligen att jag behöver tid för mig själv. Ingen kärlek eller såna saker som kan "framkalla tvång". Bara jag, mina vänner, min familj och min longboard! Ska bli skönt att bara vara ensam ett bra tag nu! Behöver ju faktiskt fokusera mer på min träning och plugget så tror det passar alldeles utmärkt.
Var väl bara det jag tänkte säga for now, onödigt inlägg för er läsare men bra för mig att fastställa det här liksom...
Vi hörs nån annan gång hörrni!


Heej igen!

Otroligt dryg uppdatering idag i know that. Blev att hänga med Hugo hela dagen, dänga honom i lite TV spel osv, haha. Men nu har han nyss gått, och tänkte att jag skulle börja packa mina grejor nu, åker ju hem till karlskoga imorgon!
Tror det var allt för idag... See ya later alligator!
Några favoritbilder i repris!

När blev det fult att vara fet?!

Ville bara tala ännu en gång om det här med vikt. Förra gången handlade det ju om att folk ska respektera dom smala, lika mycket som vilken annan storlek som helst, men nu tänkte jag ta upp den här uppståndelsen med banting, vikthets osv...
Hela tiden ser man dessa reklamer om att ifall man använder denna bantningskur så blir man jätte smal och ser jätte bra ut, och om man tar den här medicinen så blir livet mycket bättre för då blir man smalare!
Men vad sjutton är det ni snackar om folks?! Det är viktminskningar vi snackar om här, inte nån himla livräddande operation? Sen när började folk tycka det var så hemskt att se rund ut att dom började ge upp en utav de viktigaste bestondsdelarna i våran vardag? Mat är bra, inte gift! Jag tycker personligen att mulliga kvinnor är urläckra! Jag skulle hellre vara en naturligt rundlagd kvinna än ett vandrande skelett, tvingat till strikta dieter och regelbunden fettförbränning (notera att jag inte har något emot att vara naturligt smal). Jag förstår inte hetsen med vikten?! Vikten är inte våra personligheter, och det visar inte vilka vi är. Vill du vara vacker? Visa hur vacker du är då, men visa det med din personlighet!
Släpp allt det där om att en viss vikt skulle göra dig lycklig, det kan både skada din kropp och skada ditt sinne.
OBS: Anledningen till varför jag ger ut goda ord för de rundlagda, efter att precis ha tagit ställning för de pinnsmala är enkel.Jag försöker här visa att ingen kan bli vackrare än dom redan är genom att ändra vikten.

Ett rörigt inlägg, och jag hoppas ni förstår vad jag försöker få fram här, och jag har fortfarande inte emot någon, oavsett storlek, jag dömmer inte efter kropp, jag dömmer efter personlighet.

Just freaking tell her...

Hola! Nyss kommit ner till "datakällaren" efter ett kortvarigt besök av Hugo och Viktor. För övrigt har jag varit och shoppat lite hud,hår och läpp produkter på stan med min mysiga Ida! Känns bra att ha lite vardagslyx för ansiktet till hands! Nuuu ska jag nörda saker på internet som vad man kan donera för organ.... haha, jag är nog inte riktigt frisk i min skalle hehehe.

Take care and don't take crap!

Ännu mer dubstep för de som har lika awesome musiksmak som jag!

Mysig kommentar + text värd att läsa

Anonym om "Slingad!"
Vafan gör du med din mun? Du var jävligt ful.

Sv:Vill bara tacka dig för din fina tanke att försöka trycka ner mig en liten bit! Själv vill jag bara vara ett gott föredömme just nu och har faktiskt godkännt kommentaren. Lite kritik får man att ta, men man ska inte låta det trycka ner en. Jag väljer själv att inte ta åt mig av den här kommentaren, jag tycker inte att bilden var den vackraste jag tagit, absolut inte, det var mest på skämt som jag tog bilden men jag tycker ändå att jag är fin.

Så alla läsare där ute som fått liknande kommentarer på era bloggar eller andra sidor på internet, ta inte åt er av såna här anonyma kommentarer, denna anonyma läsare var uppenbarligen för feg för att stå för sin åsikt om mitt utseende. Vi visar att vi är bättre än dom genom att ta det med en nypa salt! Självklart blev jag lite ledsen över kommentaren, det är ju faktiskt den första "hater kommentaren" jag fått, men jag tänker absolut inte gå runt och tänka på det resten utav dagen, och det borde inte ni heller!

(btw, jag vet att det blev liten text av någon okänd anledning!)

Flyttar!!

Förlåt för min extremt dåliga uppdatering denna helg. Har flyttat nu och har ett nytt fräscht rum! Dock inget internet, så vi får höras nån annan helg :*


AWESOMENESS LEVEL: EPIC


HOPPAS DU ÄR NÖJD...

... För jag har inga tårar kvar.

Den här bloggposten innehåller nötkräm!

 

 

”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.


AVSLÖJAR: 10 SAKER OM MITT LIV

  1. Jag fruktar mc donalds mat...
  2. Ibland föredrar jag kill kompisar framför tjejkompisar, bara för att det ibland är lättare att lita på killar när det kommer till vänskap.
  3. Jag får dåligt samvete om någon gör något åt mig som jag mycket väl kunde gjort själv.
  4. När jag inte har något att säga på facebook säger jag "mu", om jag inte har något att säga på skype säger jag "majs"... Jag vet inte varför, det bara blir!
  5. Jag skickar i genomsnitt 140 sms om dagen - varje dag...
  6. ... Men när jag fick min första mobil sa min mamma åt mig att bara skicka 1 sms om dagen, och det skulle vara ett superviktigt sms i såfall!!
  7. Jag brukar aldrig äta upp allt på tallriken.
  8. Jag börjar nästan varenda sms med "haha".
  9. Det mest pinsamma jag någonsin gjort måste nog varit när jag träffade en kille, och det blev pinsam tystnad, så skulle jag messa min kompis och skriva "hjälp", två sekunder senare frågar han mig varför jag skickade "hjälp" till honom, försök bortförklara det ni!
  10. Enligt mig är det mest avtändande hos en kille dålig andedräkt eller dåliga tänder...Utseende mässigt!

Visste du ...?

... att världens tjockaste man vägde 635 kg?

... att USA's första cheerleaders var män?

... att de flesta läppstift innehåller fiskfjäll?

... att SVEDiMF är en svensk förening för männsikor som tror att de är delfiner, sk DHB:are (Dolphin in Human Body)

... att sjöstjärnor inte har någon hjärna?

... att människoögat är så känsligt, att det en mörk klar natt, skulle kunna se en tändstickas flamma på 8 mils avstånd?

... att sköldpaddor kan andas genom rumpan?

Mysiga låtar!

Brukar oftast inte vara så mycket för "myslåtar". Ganska deprimerande osv osv ( inte alla då men.. ). Men det finns speciella tillfällen i livet när det passar alldeles utmärkt, och man inte blir deprimerad för man blir bara glad hela tiden av allting!
Tänkte lyssna igenom alla låtar en gång till innan jag ska ta mig något att äta (åt aldrig något igår haha).
Puss på er!

Thursday i don't care about you, it's friday...Precis kommit hem och ska snart ta mig nånting att äta - vrålhungrig! Blir väl troligen toast eller knäckebröd med kaviar, det enda vi har här hemma nu under flytten...

Söt bild på en surikat..

BÄTTRE BILD PÅ HÅRET


Slingad!

Haha älskar hur rund jag ser ut på bilden <3
Ja men som ni kanske förstått så slingade jag håret idag. Blev en lite orange/blond/brun färg (man ser inget utav det blonda på bilden), vilket faktiskt var helt okey enligt mig! Vad tycker ni?:)

MOSIG DAG :)

Idaaag, igår, började det snöa här i Arvika! Så jag sprang ut tsm med Oscar och gick vilse i våran minimaliska stad! Härlig start på 2012 tycker jag... Avslutade dock i ett par mysiga (och välkända) hus, tillsammans med några utav mina bästa vännor! Har verkligen saknat .. Civilisation.. och mina käraste vänner! Känns lagom awesome :D


En härlig bild från Mârten här i Arvika. Synd att jag har sådant "strikt" nyårslöfte nu!


GOTT NYTT ÅR! + viktig information

Har äntigen kommit hem efter en lång vecka i Göteborg. Bott i en källare tillsammans med min familj, och har därmed saknat privatliv ett bra tag nu... Mina sms börjar ta slut.. Ca 9 sms kvar och dom ska räcka till den 9e januari... Är så gott som körd med tanke på att jag har ett väldigt pressat schema nu under dom återstående 10 dagarna av lovet! Bara så ni vet...
Vill också passa på att informera er om att jag flyttar nästa söndag, och när jag flyttar till min moster under skoldagarna kommer jag lämna datorn i karlskoga, för att kunna fokusera på mina nyaårs löften. Det betyder alltså att bloggen bara kommer vara aktiv på helgerna!